Очільник ОВА: росіяни поновили обстріли Нікопольщини вночі

Очільник ОВА: росіяни поновили обстріли Нікопольщини вночі

Нікопольський район Дніпропетровської області зазнав серії обстрілів з боку російських військ у ніч на суботу та вранці. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Згідно з інформацією, вночі окупанти чотири рази атакували районний центр, використовуючи важку артилерію. Було випущено близько десяти снарядів по різних територіях міста. Наразі фахівці проводять обстеження постраждалих зон для оцінки масштабів руйнувань.

Вранці під удар потрапила Марганецька громада. Детальна інформація про наслідки цього обстрілу ще уточнюється.

Попри інтенсивність атак, за попередніми даними, жертв та постраждалих серед місцевого населення немає.

Ситуація в регіоні залишається напруженою, місцева влада закликає жителів дотримуватися правил безпеки та бути готовими до можливої евакуації у разі погіршення обстановки.

Нагадаємо, росія з початку повномасштабного вторгнення вже втратила в Україні майже 633 тисячі своїх солдат. Лише за минулу добу Силами оборони було ліквідовано ще 1210 росіян. Про це свідчать дані Генерального штабу ЗСУ.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у ніч на 14 вересня Україна зазнала масштабної атаки безпілотників. Ворог запустив понад 70 дронів-камікадзе "Шахед" по всій території країни. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

Головне