Очікуємо на історичний висновок ЄС: Зеленський звернувся до українців

Очікуємо на історичний висновок ЄС: Зеленський звернувся до українців

Президент Володимир Зеленський виразив впевненість у позитивній оцінці Європейським Союзом щодо кроків України на шляху до отримання членства в Євросоюзі. 8 листопада планується оприлюднення звіту щодо виконання Україною рекомендацій Єврокомісії.

Про це він заявив у своєму щоденному зверненні до українців 7 листопада.

Зеленський підкреслив, що провів нараду щодо міжнародних подій та українських подій, які відбудуться у листопаді, включаючи річницю початку Революції гідності і роковини Голодомору.

Президент також зазначив важливість відносин України з Європейським Союзом і наголосив, що очікується історичний висновок Євросоюзу щодо виконання Україною рекомендацій Єврокомісії. Він також зазначив, що Україна вже зробила значний шлях у наближенні до Євросоюзу та підкреслив важливість трансформації нації з метою відповідати європейським стандартам.

Голова держави наголосив, що вступ України до Євросоюзу є політичним рішенням, а також результатом внутрішньої трансформації та адаптації до стандартів ЄС. Він закликав депутатів Верховної Ради продовжувати підтримувати необхідні законодавчі ініціативи для євроінтеграції України, підкреслюючи важливість цього процесу для економічної та соціальної стабільності країни.

Нагадаємо, надзвичайний та повноважний полос України в Польщі з 2014 по 2022 роки Андрій Дещиця вважає, що Україна може завершити переговорний процес щодо вступу в Європейський Союз за рік-два і ще за два-три роки українці можуть розраховувати на членство в ЄС.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Умєров відреагував на пост Арʼєва про начебто "звільнення" Залужного.

Головне