Обвинуваченого депутата від ОПЗЖ затримали на кордоні зі Словаччиною - СБУ

Обвинуваченого депутата від ОПЗЖ затримали на кордоні зі Словаччиною - СБУ

Депутат Чигиринської міськради від ОПЗЖ здійснив невдалу спробу втечі від правосуддя через кордон зі Словаччиною. Про це повідомило Управління СБУ в Черкаській області.

Мова про депутата Чигиринської міської ради, якому у березні цього року СБУ повідомила про підозру за виправдовування воєнних злочинів рф та заперечення збройної агресії проти України.

Фігурант перебував на зв’язку з колишнім нардепом від "Партії регіонів" Володимиром Олійником, який переховується від правосуддя в рф.

Перебуваючи під нічним домашнім арештом, він вирішив втекти за кордон. На невдалій спробі перетину українсько-словацького кордону його затримали. Запобіжний захід посилили до цілодобового домашнього арешту з носінням електронного браслету.

"У результаті комплексних заходів під час спроби незаконного перетину кордону України зі Словаччиною було затримано депутата Чигиринської міської ради від забороненої партії "ОПЗЖ". У березні цього року СБУ повідомила посадовцю про підозру за виправдовування воєнних злочинів рф та заперечення збройної агресії проти України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, з 8 серпня Естонія запровадила посилений митний контроль на кордоні з росією на всіх пунктах пропуску — у Нарві, Лухамаа і Койдулі. Про це повідомляє видання ERR.

Як писали "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці армії рф вранці 8 серпня завдали цілеспрямовано удару по території підрозділу Держслужби з надзвичайних ситуацій у Нікополі. Як розповіли у ДСНС напад був здійснених із застосування БпЛА.

Головне