Обстріли Херсонщини: окупанти поранили шістьох цивільних та пошкодили десятки будинків

Обстріли Херсонщини: окупанти поранили шістьох цивільних та пошкодили десятки будинків

Військовослужбовці армії рф минулої доби вели вогонь по 17 населених пунктах Херсонської області. Внаслідок обстрілів є поранені, розповів очільник місцевої ОВА Олександр Прокудін.

Під ворожим вогнем та авіаударами опинилася значна кількість населених пунктів, включаючи Білозерку, Широку Балку, Антонівку, Садове, Придніпровське, Зеленівку, Зимівник, Зорівку, Микільське, Новодмитрівку, Берислав, Качкарівку, Зміївку, Андріївку, Томарине, Новорайськ та місто Херсон.

Російські військові атакували різноманітні цілі, включаючи критичну інфраструктури та житлову забудову.

"російські військові поцілили в об'єкти критичної інфраструктури; житлові квартали населених пунктів області, зокрема багатоповерхівку та 23 приватні будинки.Також окупанти пошкодили приватні автомобілі", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок російської агресії шестеро людей отримали поранення.

У Херсонській МВА уточнили, що Херсонську міську територіальну громаду за минулу добу було обстріляно п'ять разів. Удари зафіксовані в Херсоні, Зимівнику та Антонівці. У результаті ворожих обстрілів громади чотири особи зазнали травмувань ступенів тяжкості. Усім постраждалим було надано необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, Запорізька область зазнала інтенсивних атак з боку російських окупаційних сил упродовж доби 9 серпня - зафіксовано 470 ударів по дев'яти населених пунктах регіону. Внаслідок атак було зареєстровано чотири повідомлення про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, минулої доби вогневого ураження з боку рф зазнала і Миколаївська область. Постраждали цивільні об’єкти в Куцурубській та Очаківській громадах. 

Головне