Обстріл Запоріжжя: загинув чоловік, який святкував день народження

Обстріл Запоріжжя: загинув чоловік, який святкував день народження

Російське окупаційне військо опівдні 30 грудня вгатило з реактивних систем залпового вогню по селищу Степногірськ, що у Василівському районі Запорізької області. Внаслідок удару є загиблий, розповів очільник місцевої ОВА Юрій Малашко.

Ворог цілив по житлових будинках. 

"Ця атака відібрала життя 43-річного місцевого жителя. Сьогодні загиблий чоловік святкував свій день народження... В голові не вкладається, як рашистських виродків носить земля", - написав голова ОВА. 

За 40 хвилин хвилин до цього росіяни вдарили по Запоріжжю "Іскандером-М". Українська протиповітряна оборона з  ворожою ціллю впоралась. Рештки снаряду впали на відкритій території та не призвела до руйнацій або жертв. 

Нагадаємо, напередодні під час масованого ракетного удару по Україні російські ракети летіли і по Запоріжжю. В результаті агресії рф з життя пішли дев'ятеро мирних запоріжців, в області 30 грудня оголошено Днем жалоби. Президент Володимир Зеленський зазначив, що в цілому в результаті вчорашнього удару загинуло 39 осіб, постраждало майже 120 міст та сіл.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у Київській області під час обстрілу з боку російських загарбників у п'ятницю, 29 грудня, нацгвардійці збили ворожу крилату ракету з кулеметів.

Головне