Обстріл Запоріжжя: загинула людина, кількість поранених зросла до трьох

Обстріл Запоріжжя:  загинула людина, кількість поранених зросла до трьох

Кількість поранених внаслідок нічного обстрілу в Запорізькому районі зросла до трьох. Про це повідомила поліція Запорізької області.

"Вчора вночі окупанти здійснили чергову атаку (попередньо – КАБами) на села у Запорізькому районі. Пошкоджені домоволодіння у приватному секторі, багатоквартирний будинок, автотранспорт громадян. У результаті авіаудару загинула 74-річна жінка, ще дві жінки 67 років та чоловік 29 років отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

На місцях ворожих влучань правоохоронці зібрали докази воєнних злочинів, скоєних росіянами. Слідчі поліції та СБУ відкрили кримінальні провадження, правова кваліфікація – ч.ч. 1, 2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) КК України.

Нагадаємо, що внаслідок артилерійського обстрілу міста Марганець на Нікопольщині постраждав дев’ятирічний хлопчик, дві жінки отримали легкі поранення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, на Донбасі спостерігається зміна тактики російських військ, які почали активніше застосовувати важку броньовану техніку під час штурмових дій. 

Головне