Обстріл Слов’янська та Краматорська: росіяни вбили чотирьох осіб, ще двоє постраждали

Обстріл Слов’янська та Краматорська: росіяни вбили чотирьох осіб, ще двоє постраждали

Кількість жертв ракетних обстрілів Слов’янська та Краматорська російськими окупантами зросла до чотирьох осіб. Про це повідомили у Донецькій обласній прокуратурі.

За даними прокурорів, у Слов'янську загинув чоловік, а у Краматорську - родина з трьох осіб.

У Слов'янську росіяни вгатили по середмістю, внаслідок чого було зруйновано приміщення, де розташовувались "Пункт незламності" і соціальна їдальня.

"У той час в охопленій вогнем будівлі знаходився сторож. Ймовірно, його тіло вранці 18 лютого 2024 року виявили серед завалів рятувальники", - йдеться у повідомленні.

У  Краматорську під ударом рф опинилися житлові будинки. У одному з них на момент обстрілу перебували троє людей.

"Тілесні ушкодження, несумісні з життям, отримали 46-річна мати та її 23-річний син - їх тіла деблокували. У ході пошуково-рятувальних робіт знайдено й рештки тіла, ймовірно, бабусі загиблого юнака", - повідомили у прокуратурі.

Крім того зазначається, що внаслідок обстрілу постраждало літнє подружжя. 78-річний чоловік та його 75-річна дружина зазнали травм, знаходячись у власній оселі. Їх доставили до лікарні.

Як повідомляли "Ми-Україна", російське окупаційне військо здійснило масований обстріл Слов'янська та Краматорська ввечері 17 лютого.

Головне