Обстріл прифронтової ТЕС: кількість постраждалих енергетиків зросла

Обстріл прифронтової ТЕС: кількість постраждалих енергетиків зросла

Кількість постраждалих внаслідок атаки російських окупантів на одну з теплоелектростанції на прифронтовій території зросла до дев'яти осіб. Про це повідомили у ДТЕК, якій належить обстріляна ТЕС.

Згідно з оприлюдненою інформацією, четверо постраждалих під час обстрілу доставили до лікарні. Інші постраждалі отримали контузії.

"Кількість постраждалих від обстрілу працівників станції збільшилася до 9. Четверо наших колег госпіталізовано з травмами різної тяжкості. Ще п'ятеро отримали контузії. 

Тримаємо зв'язок з постраждалими, їхніми родинами та лікарями. Надаємо усю необхідну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Водночас у ДТЕК побажали усім постраждалим працівникам якомога швидшого одужання.

Нагадаємо, вдень 22 лютого російські окупанти обстріляли одну з теплоелектростанції ДТЕК на прифронтовій території. Спочатку було відомо про шістьох поранених співробітників ДТЕК. 

Як повідомляли "Ми-Україна", очільник Запорізької ОВА Іван Федоров заявив, що на захопленій ворогом Запорізькій АЕС на сьогодні функціонує лише одна лінія електропередач, друга - була пошкоджена внаслідок ворожого обстрілу.

Головне