Обстріл портів Одещини: кількість загиблих зросла до дев'яти

Обстріл портів Одещини: кількість загиблих зросла до дев'яти

Кількість загиблих внаслідок вечірнього обстрілу портової інфраструктури Одещини російськими військами зросла до дев'яти. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура.

За останніми даними, в лікарні померли ще троє працівників порту, які отримали тяжкі поранення під час атаки. Наразі медичну допомогу продовжують отримувати семеро постраждалих.

Окупанти здійснили ракетний удар по портовим об'єктам Одеської області, внаслідок якого було пошкоджено портову інфраструктуру та загинули люди.

Правоохоронні органи проводять розслідування за фактом чергового воєнного злочину російських загарбників проти цивільного населення України.

Нагадаємо, балістичний удар по Одещині в ніч на 11 жовтня прийшовся по одному з фермерських господарств Одеського району. Ракетний обстріл обірвав життя чотирьох людей, від уламків постраждали також коні.  

Як писали "Ми-Україна" раніше, рятувальники ліквідували наслідки ворожих обстрілів, які російська армія здійснила у четвер, 10 жовтня, по Лиману Краматорського району Донецької області.

Головне