Обстріл Одеси: під удар потрапило грибне господарство, крім людей постраждали також коні (фото)

Обстріл Одеси: під удар потрапило грибне господарство, крім людей постраждали також коні (фото)

Балістичний удар по Одещині в ніч на 11 жовтня прийшовся по одному з фермерських господарств Одеського району. Ракетний обстріл обірвав життя чотирьох людей, від уламків постраждали також коні.  

Ракетне озброєння ворога поцілило по грибному господарству. Удар призвів до руйнування двоповерхової будівлі, де проживали та працювали цивільні особи, забравши життя чотирьох людей та залишивши по собі десяток поранених.

Надзвичайники, які оперативно прибули на місце влучання, змогли витягти з-під завалів чотирьох осіб живими. Серед загиблих - 43-річна жінка, 22-річний юнак та 16-річна дівчина. Четверта жертва - ще одна жінка - померла від отриманих травм уже в медзакладі.

З десяти поранених дев'ятьох - було терміново госпіталізовано, причому стан чотирьох з них оцінюється як важкий. 

Нагадаємо, 9 жовтня ворог атакував Одесу балістичними ракетами. Внаслідок обстрілу вісім людей загинуло, ціллю знову стала портова інфраструктура. Ворог поцілив у контейнеровоз під прапором Панами. За день до цього агресор уразив цивільне судно під прапором Палау. Тоді загинув 60-річний українець, постраждали п'ять іноземців. Загалом за останні дні росіяни тричі атакували цивільні кораблі у Чорному морі. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ВМС повідомили, що попри посилені атаки з боку російських окупантів порти на Одещині та український морський коридор продовжують функціонувати.

 

Головне