Обстріл Миколаївщини: під завалами опинилися жінка та двоє дітей

Обстріл Миколаївщини: під завалами опинилися жінка та двоє дітей

Російське окупаційне військо у понеділок, 15 січня, завдало вогневого ураження по селу Дніпровське, що у Куцурубській сільській громаді Миколаївської області. Під завалами житлового будинку в результаті обстрілу опинилося троє осіб, поінформував голова місцевої ОВА Віталій Кім. 

"З-під завалів будівлі деблоковано троє людей - жінку та двох дітей. Одну дівчинку госпіталізовано, іншим медична допомога надається амбулаторно", - повідомив він.

Стан усіх постраждалих задовільний. 

Окрім того, 15 січня вдень ворог накривав з артилерії і Очаківську громаду. Минулося без постраждалих або загиблих. 

Раніше Кім розповідав, що противник обстрілює територію Миколаєва та області з того, з чого дістає. Регулярно дістається зокрема Очаківській або Куцурубській громадам, подекуди окупантам вдається дістати по населених пунктах навіть з мінометів.

Нагадаємо, напередодні на Дніпропетровщині українські військові знищили ворожу ракету Х-59, якою окупанти намагалися атакувати місто.

Як писав "Ми-Україна" раніше, за підсумками бойової доби 15 січня сукупні втрати російської армії у війні проти України збільшились ще на 1110 бійців. Сили оборони України також знищили 24 танки, 36 бойових броньованих машин, 30 артилерійських систем та два літаки.

Головне