Обстріл Миколаївщини: на об'єкті критичної інфраструктури виникла пожежа

Обстріл Миколаївщини: на об'єкті критичної інфраструктури виникла пожежа

Російське окупаційне військо у ніч на 30 вересня атакувало Баштанський район Миколаївської області. Внаслідок нападу спалахнула пожежа на об'єкті, який відноситься до критичної інфраструктури регіону, інформує місцева ОВА.

"Залучені всі необхідні служби для ліквідації наслідків", - йдеться у повідомленні. 

На цю мить точна інформація про можливих постраждалих внаслідок атаки та пожежі ще уточнюється. 

У ранкові години 30 вересня підрозділи ППО успішно знешкодили три російські ударні дрони типу Shahed 131/136 у небі над територією Миколаївської області.

Днем раніше, 29 вересня, Куцурубська громада Миколаївського району двічі зазнала нападів армії рф з використанням FPV-дронів . Перша атака сталася о 07:27, друга - о 14:03. Внаслідок цих нападів у селі Дмитрівка було пошкоджено два приватні будинки. Крім того, обстріл спричинив займання сухої рослинності на відкритій місцевості. За наявною інформацією, під час цих інцидентів ніхто з місцевих жителів не постраждав.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" вранці повідомила про тимчасове закриття для руху поїздів перегону Долинська — Миколаїв через обстріл ворога. Пасажирам поїзда 121/122 Київ — Миколаїв рекомендовано залишатися у вагонах до ранку на станції Долинська, очікуючи на організований автобусний трансфер до Миколаєва.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у ніч на 30 вересня, Київ знову зазнав масштабної атаки російських безпілотників. Повітряна тривога в столиці тривала п'ять годин та три хвилини.


 

Головне