Обстріл Кривого Рогу: через подвійний удар рф балістикою постраждав поліцейський

Обстріл Кривого Рогу: через подвійний удар рф балістикою постраждав поліцейський

Російські окупаційні війська завдали двох послідовних ударів балістичними ракетами по Кривому Рогу. Внаслідок обстрілу постраждав поліцейський, який був на чергуванні.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Нацполіції України Олексій Білошицький у Telegram.

За його даними, ворог завдав повторних ударів, щоб перешкодити роботі екстрених служб. Поліцейські саме займалися евакуацією громадян, коли стався другий вибух. Унаслідок цього обстрілу серед постраждалих опинився поліцейський, який виконував свої обов'язки.

"Дякуємо всім службам, які долучилися до ліквідації наслідків, і просимо громадян зберігати спокій та своєчасно реагувати на сигнали повітряних тривог", - написав він.

Нагадаємо, в ніч проти 21 жовтня Кривий Ріг на Дніпропетровщині зазнав ракетного удару з боку російських військ.  Атака призвела до значних пошкоджень цивільної інфраструктури, зокрема в районі багатоповерхової житлової забудови.

Крім того, росіяни вдарили по дитячому садку у Запоріжжі. Внаслідок атаки ворога постраждли 14 осіб. Крім того, рятувальники дістали з-під завалів тіло цивільного.

Як повідоляв "Ми-Україна" раніше, українські розвідники отримали від волонтерів багатофункціональний катер Т12 вітчизняного виробництва.

Головне