Обстріл Херсона: в якому стані постраждалі рятувальник та поліцейські

Обстріл Херсона: в якому стані постраждалі рятувальник та поліцейські

Речник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков розповів, що внаслідок ворожого обстрілу Херсона рятувальник та правоохоронці отримали неважкі поранення. Про це він заявив в ефірі "Ми-Україна".

"Працівник пресслужби ОВА отримав контузію, працівник рятувальної служби отримав поранення ноги. Рятувальник отримав неважкі поверхневі осколкові поранення та акубаротравму. У волонтерів також неважкі поранення", - розповів Толоконніков.

Він наголосив, що це не єдиний випадок, коли окупанти намагаються вбити людей, які допомогають у війні. За минулу добу внаслідок чергової атаки у Станіславі постраждали двоє волонтерів, які допомагали мирнии жителям.

"У Станіславі окрім цих постраждалих, ще двоє цивільних отримали поранення", - додав речник Херсонської ОВА.

Нагадаємо, що Покровський напрямок залишається найгарячішим вздовж усієї лінії зіткнення протягом місяців і тижнів, де окупанти за підтримки авіації намагаються витіснити українські сили оборони з їхніх позицій.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російська армія продовжує терор Херсонської області, цієї доби під обстрілами опинилися 17 населених пунктів, загинула людина. 

Головне