Обстріл Харкова: армія рф влучила КАБом біля сортувального терміналу "Нової пошти" (фото)

Обстріл Харкова: армія рф влучила КАБом біля сортувального терміналу

Російські загарбники влучиличи КАБом біля сортувального терміналу "Нової пошти". Внаслідок ворожої агресії одна людина загинула, ще девʼять отримали поранення, серед них 8-місячний хлопчик. Про це повідомляє пресслужба "Нової пошти".

Відомо, що всі працівники компанії  знаходилися у бомбосховищі, але поранення отримав водій вантажівки.

Раніше очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів, що лучання було в термінал "Нової пошти". 

"Влучання було в термінал "Нової пошти". Дев’ятеро людей зазнали травм. Серед них 8-місячна дитина, жінка, інші — чоловіки. Загинув чоловік — працівник поштового відділення", - написав він.

Варто зауважити, що рятувальники продовжують пошукові роботи біля місця влучання.

Нагадаємо, що військові рф завдали авіаудару по Харкову. Авіабомба влучила у декількох метрах від приміщення “Нової пошти” у Слобідському районі міста, встановлено, що КАБ був запущений на відстані 70 кілометрів.

Як писали "Ми-Україна" раніше, армія російської федерації у неділю, 30 червня, вчергове обстріляла Харків, в результаті одна людина загинула, ще вісім людей отримали поранення.

Телемарафон "Єдині новини" разом з колегами із медіасфери розпочинають масштабний збір коштів на ударні морські дрони MAGURA V5 ГУР МО.

Реквізити для поповнення банки "MAGURи для ГУРу":

Отримувач: Подолянчук Діана Станіславівна

IBAN: UA613220010000026201345832856

ІПН/ЄДРПОУ: 3413801086

Mono: https://send.monobank.ua/jar/7dFh8mmuXf

Головне