Обстріл Херсонщини: загинула жінка, чоловік отримав поранення

Обстріл Херсонщини: загинула жінка, чоловік отримав поранення

У четвер, 27 квітня, російські окупаційні війська обстріляли село у Херсонській області. Внаслідок атаки загинула жінка, один чоловік дістав поранення.

Про це заявив голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі. За його словами, росіяни обстріляли Одрадокам‘янку Тягинської громади. Через атаку постраждало літнє подружжя.

"Ворог вдарив по житловому будинку у селі в момент, коли на подвір’ї знаходилися мирні люди", - йдеться в повідомленні.

Від отриманих поранень на місці загинула 60-річна жінка. Її 73-річний чоловік отримав тяжкі травми. З пораненнями обличчя, тулуба та кінцівок його шпиталізували. Нині лікарі борються за життя чоловіка.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, у Миколаєві внаслідок ранкового обстрілу російської федерації знищено 700 вікон у будинках. За словами Віталія Кіма, відновлення вікон уже розпочалося. Також пошкоджено пам’ятку архітектури, яка належить одному з заводів, пошкоджена центральна адміністрація, будівлі технікуму та суду. Найбільше ушкоджень у приватному секторі. Від одного з будинків залишилась лише яма.

Крім того, обстріли Запорізької області останнім часом посилилися. При цьому ворог б’є не по військовим об’єктам, а переважно по цивільній та критичній інфраструктурі. Також окупанти більше почали використовувати керовані та не керовані авіаційні бомби.

"Це (удари) і прицільно по населеним пунктам, зазвичай в Оріхові, Гуляйполі, Малій Токмачці, а також по всій лінії розмежування. Я думаю, ворог просто хоче завдати більшого удару і зробити паніку серед населення", - розповів голова ОВА Юрій Малашко.

Головне