Обстріл Дніпра: через уламки "шахедів" виникло дві пожежі

Обстріл Дніпра: через уламки

Нічний ворожий "наліт" дронів-камікадзе 2 квітня головним чином був спрямований на Дніпропетровську область. Захисники неба ліквідували дев'ять засобів повітряного нападу, однак уламки збитих цілей завдали шкоди цивільній інфраструктурі. 

Як повідомив очільник місцевої ОВА Сергій Лисак, "шахеди" цієї ночі збивали над п'ятьма районами - Дніпровському, Нікопольському, Павлоградському, Синельниківському та Кам'янському районах, а також над Дніпром. 

"Через падіння уламків в обласному центрі виникло два займання, які оперативно загасили. Пошкоджені двоповерхова будівля та пожежна частина", - зазначив він. 

Обійшлось без жертв або поранених. 

Лисак додав, що від ранку росіяни встигли декілька разів вдарити по Нікопольському району. Ураження агресор завдавав із застосування артилерійських систем та ударних дронів. Є прильоти по Нікополю, "наслідки з'ясовуються". 

Нагадаємо, у понеділок, 1 квітня, військовослужбовці рф вдарили ракетою по Кривому Рогу. Відомо про одну травмовану, жінка після отримання допомоги вже виписана і продовжувати лікування вдома. під наглядом медиків. У місті руйнувань зазнали десять багатоквартирних житлових будинків, переважно йдеться про вибиті шибки. Окрім того, у Кривому Роі постраждала автівка та високовольтна лінію електропередач. На ЛЕП ведуться ремонтні роботи, однак Рада оборони міста запевняє, що електропостачання району забезпечене. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ході російської нічної атаки постраждав один з об'єктів енергетичної інфраструктури в Кіровоградської області. На місці влучання сталась пожежа, вогнеборці із нею швидко впорались. 

Головне