Обстріл Чернігова: у медзакладі залишається 41 людина, серед них п'ятеро постраждалих у важкому стані

Обстріл Чернігова: у медзакладі залишається 41 людина, серед них п'ятеро постраждалих у важкому стані

У лікарнях Чернігова після обстрілу рф перебуває 41 людина, серед них п'ятеро постраждалих перебувають у важкому стані. Про це повідомляє уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець.

“Через російський обстріл Чернігова 19 серпня в лікарнях міста перебуває 41 людина, серед них - п’ятеро у тяжкому стані, решта - середньої тяжкості. Загалом відомо про 163 постраждалих: 7 - загиблих і 156 - поранених", - йдеться в повідомленні.

За словами Лубінця, поранених відвідала представниця уповноваженого у Чернігівській області Лариса Шумна спільно з представниками Чернігівської ОВА, МКЧХ та волонтерами-психологами.

Відомо, що проводиться черговий аудит гуманітарної потреби поранених та їхніх родин.

“Від сьогодні запрацює єдиний центр допомоги постраждалим від міжнародних організацій, які готові надати підтримку у вигляді будівельних матеріалів та коштів”, - наголосив уповноважений ВР з прав людини.

Нагадаємо, що російські окупаційні війська влаштували черговий нічний обстріл Чернігівщини. Вони вдарили дронами-камікадзе по житлових будинках, зафіксовані влучання.

Як писали “Ми-Україна” раніше, терористичний ракетний удар по Чернігову, якого армія рф завдала напередодні, забрав життя семи людей, ще 148 осіб постраждали.

Головне