Обрив канатного тросу в Києві: власник атракціону обіцяє співпрацювати зі слідством

Обрив канатного тросу в Києві: власник атракціону обіцяє співпрацювати зі слідством

Власник канатної переправи, під час спуску якою обірвався трос, директор ТОВ "Активна країна" та один із засновників компанії Денис Курта пообіцяв співпрацювати зі слідством. Про це він повідомив у соцмережах.

Він висловив співчуття родині та близьким загиблого хлопця, пообіцявши робити усе можливе, аби розібратися у причинах трагедії.

"Сталася велика трагедія і загинула людина. Так не мало бути і не має бути", - наголосив він.

За словами власника атракціону, компанія готова співпрацювати зі слідством. 

"Ми обов'язково оприлюднимо результати розслідування на загал", — запевнив співвласник атракціону. Він також висловив співчуття родині загиблого хлопця.

Нагадаємо, рятувальники продовжують пошуки 20-річного хлопця, який вдень 21 липня впав у воду з атракціону над річкою Дніпро у Києві. Про це повідомив речник Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій міста Києва Павло Петров.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вдень 21 липня у Києві поблизу пішохідного мосту через Дніпро обірвався трос атракціону, що дозволяв людям переїжджати річку від Арки Свободи українського народу на Труханів острів.  У момент обриву троса там знаходився 20-річний хлопець.
 

 

Головне