Облив дітей бензином та підпалив: на Харківщині затримали чоловіка

Облив дітей бензином та підпалив: на Харківщині затримали чоловіка

В Красноградському районі Харківщини п'яний чоловік облив підлітків горючою рідиною та підпалив. На щастя, діти встигли втекти.

Начальник Головного управління Національної поліції в Харківській області Сергієм Болвіновим оприлюднив відео з камер спостереження.

Ця подія трапилася в селі Станичне. Поліція вже затримала нападника, який був у нетверезому стані.

Четверо дівчат та хлопець сиділи за столиком, коли до них підійшов місцевий безробітний, який вживав алкоголь. Мотиви його нападу на дітей невідомі. Він вилив рідину та підпалив її за кілька секунд, уся компанія підлітків опинився вогні", - розповів Болвінов. Наймолодшій потерпілій було 11 років, а найстаршому - 17.

Затриманого звинувачують у спробі умисного вбивства двох чи більше осіб, зокрема неповнолітніх, способом, небезпечним для життя багатьох осіб.

Нагадаємо, у Харківській області чоловік на смерть збив двох військових й втік із місця події. Один із постраждалих загинув на місці, інший - за кілька днів у лікарні.

29-річного втікача затримали через кілька днів. Чоловікові загрожує до 10 років позбавлення волі з позбавленням прав на водіння до 3 років.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Служба безпеки України оголосила підозру російському генералу Сергію Кобилашу, який керував ракетним ударом по багатоповерховому будинку в Умані

Головне