Обігрівач став причиною пожежі на Київщині: загинула жінка

Обігрівач став причиною пожежі на Київщині: загинула жінка

Внаслідок пожежі в приватному будинку на Київщині загинула жінка. За попередніми даними, причиною трагедії стало необережне поводження з обігрівачем.

Про це повідомляє поліція Київської області. 

Близько 9:30 години ранку до поліції надійшло повідомлення про загоряння двоповерхового житлового будинку. Рятувальники локалізували полум'я, однак під час огляду однієї з квартир було виявлено тіло 61-річної жінки, яка не встигла врятуватися.

“За попередніми даними, причиною пожежі могло стати необережне поводження з конвекційним обігрівачем. Остаточні висновки, згодом, до поліції нададуть працівники ДСНС”, - йдеться у повідомленні.

Слідчі Вишгородського управління поліції відкрили справу за ч. 2 ст. 270 Кримінального кодексу України, що стосується порушення вимог пожежної або техногенної безпеки, яке призвело до загибелі людини. 

Поліція закликає громадян бути обережними при використанні альтернативних джерел обігріву та дотримуватись правил безпечної експлуатації.

Нагадаємо, у селі Петропавлівка Волноваського району через пожежу в приватному будинку загинув чоловік.

Як писав “Ми-Україна” раніше, військово-морські сили Мексики здійснили операцію з перехоплення наркотиків у п'ятницю, 19 жовтня, встановивши новий національний рекорд за обсягом вилученої контрабанди.

Головне