Обама висміяв Трампа за торгівлю фірмовими Бібліями

Обама висміяв Трампа за торгівлю фірмовими Бібліями

Експрезидент США Барак Обама різко розкритикував характер Дональда Трампа та висміяв продаж ним фірмових Біблій. Його емоційна промова пролунала під час першої зупинки передвиборчого турне на користь Камали Гарріс у Пенсільванії, пише The Independent. 

"Ви знаєте, він хоче, щоб ви купили слово Боже, видання Дональда Трампа. Його ім'я там, поряд з Матвієм та Лукою", - іронічно зауважив Обама, викликавши сміх у виборців.

Він не лише жартував під час виступу. Колишній президент порівняв цінності Гарріс з тими, які, на його думку, представляє Трамп. Обама звинуватив кандидата-республіканця в егоїзмі та тиранії, особливо зупинившись на негативному впливі, який той може мати на молодь країни. 

Виступ Обами є частиною масштабної кампанії на підтримку Камали Гарріс у ключових штатах, що вагаються Очікується, що наступного тижня колишній президент Білл Клінтон також долучиться до кампанії, виступаючи в сільських районах Джорджії.

Свіжі опитування демонструють неоднозначну картину перед прийдешніми президентськими виборами у США.  Згідно з даними Economist/YouGov, Гарріс випереджає Трампа на чотири пункти (49-45 відсотків). Опитування Reuters/Ipsos вказує на її лідерство серед виборців з передмість. Водночас деякі аналітики стверджують, що шанси кандидата-республіканця на перемогу несподівано зросли.

Як писав "Ми-Україна" раніше, колишній президент США Дональд Трамп відхилив запрошення Fox News на участь у других дебатах з віцепрезиденткою Камалою Гарріс, запланованих на 24 або 27 жовтня.

Головне