ОАЕ виступили на підтримку територіальної цілісності Лівану

ОАЕ виступили на підтримку територіальної цілісності Лівану

Міністерство закордонних справ Об'єднаних Арабських Еміратів виступило із заявою про підтримку територіальної цілісності та суверенітету Лівану. Ця заява з'явилася після того, як Ізраїль розпочав "обмежену наземну операцію" на півдні Лівану та завдав ударів по столиці країни.

У своєму зверненні ОАЕ наголосили на "непохитній позиції" щодо єдності Лівану та важливості збереження його національного суверенітету.

"Непохитну позицію щодо єдності Лівану, його національного суверенітету та територіальної цілісності" висловили Об'єднані Арабські Емірати на тлі загострення ситуації в регіоні.

Заява пролунала після того, як вночі Ізраїль розпочав "обмежену наземну операцію" на півдні Лівану та завдав ударів по столиці країни.

Нагадаємо, ізраїльські сили оборони (ЦАХАЛ) розпочали обмежену наземну операцію на території Лівану, спрямовану проти угруповання "Хезболла". Про це повідомляє The Guardian.

Як писали "Ми-Україна" раніше, Іран утримається від військової підтримки шиїтського руху "Хезболла" в Лівані. На цьому наголосив офіційний представник МЗС країни Насер Канаані під час прес-конференції, яку транслював телеканал SNN.

Головне

Україна уважно та з тривогою стежить за ситуацією у Лівані після рішення Ізраїля розпочати наземну військову операцію на півдні країни, заявили у Міністерстві закордонних справ України.