Никифоров про підсумки візиту Зеленського в Італію: Суттєво підсилили нашу армію на землі і в повітрі

Никифоров про підсумки візиту Зеленського в Італію: Суттєво підсилили нашу армію на землі і в повітрі

Президент України Володимир Зеленський під час свого візиту зміг домовитися в Італії про суттєве посилення української армії, як на землі, так і в повітрі. Про це розповів прес-секретар глави української держави Сергій Никифоров в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Головний акцент, здогадатися не складно, це звичайно військова підтримка України. І ми сьогодні нашу армію, завдяки цьому візиту і переговорам, які передували цьому візиту, ми сьогодні нашу армію підсилили дуже-дуже суттєво. І на землі, і в повітрі. І все це допоможе нам найближчими місяцями. Це, звичайно ж, основний аспект. Підтримка України, також відбудова України… Нещодавно в Італії відбулася велика конференція з відбудови України, скажімо так, навздогін. Проводили також переговори щодо fast recovery, тобто відбудова України ще до кінця війни", - розповів Никифоров.

Також він додав, що обговорювалося на зустрічах в Італії і незаконне вивезення росією українських дітей.

"Також піднімав Володимир Зеленский на всіх зустрічах тему незаконної депортації українських дітей. І закликав до сприяння, закликав зробити усе можливе для того, щоб повернути їх додому", - зазначив прес-секретар Президента України.

Крім того, за його словами, обговорив Володимир Зеленський в Італії і європейську та атлантичну інтеграції України.

Як повідомляли "Ми-Україна", Президент Володимир Зеленський повідомив з Італії про досягнення рішень з італійськими партнерами щодо захисту українського неба.

Головне