Нові атаки дронів та рейди російських добровольців: Буданов поділився планами ГУР

Нові атаки дронів та рейди російських добровольців: Буданов поділився планами ГУР

Головне управління розвідки Міністерства оборони України розробило план, спрямований на зменшення військового потенціалу росії. Чого чекати росіянам очільник відомства Кирило Буданов розповів в інтерв’ю виданню The Washington Post.

“Ми запропонували план, спрямований на зменшення російського потенціалу. Він охоплює багато аспектів, таких як військова промисловість...критично важливі військові об’єкти, їхні аеродроми, їхні командно-диспетчерські пункти”, - сказав очільник ГУР.

Основна мета - продемонструвати, що Путін не може захистити росіян від війни, коли вона прийде в їхні будинки. Зокрема, заплановано нові атаки дронами та нові рейди російських добровольців на територію росії.

Відповідаючи на питання, чи проводить ГУР операції проти найманців ПВК “Вагнер” в Африці, Баданов відповів:

“Ми проводимо такі операції, спрямовані на зменшення російського військового потенціалу скрізь, де це можливо. Чому Африка має бути винятком?”.

Доєднуйтесь до збору, на БпЛА "Сич" для підрозділів ГУР МОУ:

Посилання на банку:

https://send.monobank.ua/jar/35fgFkrftr

Номер картки банки:

5375 4112 1361 1622

Як повідомляв “Ми-Україна”, Китай продовжує займатися посиленням свого космічного потенціалу, зокрема зосереджує на зусиллі зміцнення військової програми у космічному просторі. 

Головне