Нове голосування у “Дії”: українці можуть обрати переможця нацвідбору дитячого “Євробачення-2023”

Нове голосування у “Дії”: українці можуть обрати переможця нацвідбору дитячого “Євробачення-2023”

У додатку “Дія” українці можуть обрати переможця фіналу національного відбору конкурсу “Дитяче Євробачення-2023”. Про це повідомляє Міністерство цифрової трансформації України.

Відомо, що опитування є першим етапом голосування глядачів за переможця національного відбору на “Дитяче Євробачення-2023” до 10:00 1 жовтня. Другий - відбудеться під час фінального шоу 1 жовтня.

“Цього року у фіналі нацвідбору змагаються: POLINA BABIY з піснею “Universe”, Анастасія Дімід - “Квітка”, Анастасія Белібова - “Сильна”, Денис Грищук - “Dance” та гурт 3`beauties - “Power of Love”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що фінал національного відбору на “Дитяче Євробачення-2023” відбудеться у неділю, 1 жовтня, о 18:00, а саме пісенне шоу – 26 листопада у Ніцці (Франція).

Щоб долучитися до голосування потрібно:

  • відкрити застосунок "Дія",
  • натиснути на розділ "Послуги",
  • вибрати "Опитування",
  • обрати учасника, який вам сподобався.

Нагадаємо, що у “Дії” доопрацювали сервіс, який дозволяє поділитися техпаспортом на автівку. Також у застосунок додали можливість скасувати шеринг авто.

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, українці відтепер мають змогу оформити у “Дії” пільговий кредит на житло. Зробити це можна через програму “єОселя”.

Головне