"Нова Пошта" змінює назву: як тепер називатиметься

Українська приватна логістична компанія "Нова пошта" оголосила про своє рішення змінити назву. Ребрендинг пояснюється розширенням напрямків її діяльності, пояснюють у прес-службі 

"Ми вже набагато більше, аніж пошта, саме тому прибираємо це слово у назві групи компаній і залишаємо широке, без барʼєрів - NOVA", - йдеться у повідомленні. 

"Нова пошта"- це група компаній, до якої входять "Нова пошта в Україні", Nova Post Europe, NovaPay, Nova Global, Supernova Airlines та ІТ-компанія Nova Digital. Окрім доставки, група пропонує послуги фулфілменту, фрахтових перевезень та працює в Європі.

Нагадаємо, New Post Moldova на сьогодні є лідером ринку експрес-доставки країни серед приватних компаній. У Молдові наразі функціонують 19 відділень компанії та 150 її поштоматів. Перше відділення у Польщі "Нова пошта" відкрила на початку жовтня 2022 року, наразі їх нараховується вже три десятка. Робота на ринку Литви для компанії розпочалась торік у лютому, у Чехії перше відділення запрацювало влітку. На сьогодні "Нова пошта" працює в 11 європейських країнах, включно з Італією, Угорщиною, Румунією та ФРН.

Як писав "Ми-Україна" раніше, 21 жовтня 2023 року російське окупаційне військо вгатило ракетою по по терміналу "Нової пошти" в селищі Коротичі, що у Пісочинській громаді на Харківщині. В результаті ворожої атаки загинуло шестеро людей, ще 16 зазнали поранень. Усі постраждалі були працівниками "Нової пошти", 22 жовтня компанія оголосила Днем жалоби.

Головне