Німецька оборонна компанія побудує в Україні центр із ремонту військової техніки

Німецька оборонна компанія побудує в Україні центр із ремонту військової техніки

Німецький оборонний концерн Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft побудує в Україні центр із ремонту військової техніки. Про це повідомив депутат Бундестагу Маркус Фабер.

Відомо, що центр буде збудовано у західній частині країни. 

За словами Фабера, об'єкт зможе обслуговувати одразу кілька типів військової техніки, переданих Україні, а також танки Leopard 1.

"Для України це означає величезне зростання ефективності, оскільки в майбутньому не буде потреби у дорогих та трудомістких перевезеннях за кордон, і Збройні сили зможуть навчати своїх механіків безпосередньо на місці", - зазначив депутат Бундестагу.

Зазначається, що Flensburger Fahrzeugbau Gesellschaft стане другою німецькою оборонною компанією, яка створить своє підприємство на території України.

Нагадаємо, що прем’єр-міністрка Естонії Кая Каллас обіцяла, що протягом наступних чотирьох років її країна продовжить надавати Україні військову допомогу у розмірі 0,25% свого внутрішнього валового продукту.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, Україна провела переговори зі Сполученими Штатами Америки, спрямовані на посилення фінансування.

 

Головне