Німецька компанія подарує Силам оборони 100 власних дронів

Німецька компанія подарує Силам оборони 100 власних дронів

Німецька компанія Quantum Systems передасть Києву 100 тактичних дронів нового покоління, дрони будуть передані на фронт. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Дрони Trinity в різних модифікаціях Україні передасть виробник, компанія Quantum-Systems. Країна вже отримує БпЛА Vector, які компанія передає від імені німецького уряду.

У листопаді 2023 року представники компанії повідомили що вони розпочнуть тренування українських операторів дронів у січні 2024 року.

"Німецька компанія Quantum Systems передасть Києву 100 тактичних дронів нового покоління, які вже тестували в Україні. А столиця спрямує техніку нашим захисникам на фронт", – написав Кличко.

Нагадаємо, очільник ізраїльської розвідки Моссад Давид Барнеа зустрівся з прем'єр-міністром Катару Мохаммедом бін Абдулрахманом Аль Тані. Про це повідомляє видання Reuters.

Очільник ізраїльської розвідки Моссад Давид Барнеа зустрівся з прем'єр-міністром Катару Мохаммедом бін Абдулрахманом Аль Тані, після чого Ізраїль підтвердив, що ведуться нові переговори щодо звільнення заручників, яких утримує ХАМАС.

Як писали "Ми-Україна" ранше, США та Ірак розпочали офіційні переговори про згортання військової коаліції в Іраку США розпочнуть переговори з Іраком про перебування своїх військ у країні на чолі зі Штатами. Про це повідомляє видання Al Jazeera.

Її створили ще у 2014 році для боротьби з Ісламською державою.

 

 

 

Головне