Німеччина передала бійцям Нацгвардії 14 пікапів

Німеччина передала бійцям Нацгвардії 14 пікапів

Національна гвардія України отримала чергову партію допомоги від Німеччини у вигляді 14 пікапів. Про це повідомило посольство Німеччини в Україні.

Передача автомобілів відбулася в Києві, і це лише частина запланованої допомоги. За інформацією посольства, ще 16 пікапів наразі перебувають у дорозі до України.

"Передача 14 пікапів Національній гвардії України в Києві. Ще 16 автомобілів перебувають у дорозі", - йдеться у повідомленні.

Ці транспортні засоби, профінансовані німецьким урядом, призначені для покращення логістичних можливостей Національної гвардії України. Особливу увагу приділено їх використанню для захисту критичної інфраструктури країни.

Посольство Німеччини підкреслило, що ця допомога є частиною загальної підтримки, яку Німеччина надає Україні, демонструючи свою солідарність у складний для країни час.

Нагадаємо, вечірній обстріл Харкова 20 вересня призвів до поранення 15 місцевих жителів. Про це повідомив харківський міський голова Ігор Терехов. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, Кривий Ріг посеред ночі зазнав російського ракетного удару, ворог поцілив по житлових кварталах у центральній частині міста. Троє осіб серед яких дитина, загинули, розповів голова Ради оборони населеного пункту Олександр Вілкул

Головне