"Нікому й на гадку не спадає здатися": В УГКЦ відреагували на заяву Папи Римського

Глава Української греко-католицької церкви Святослав Шевчук прокоментував скандальну заяву Папи Римського про "білий прапор". Про це повідомляє пресслужба УГКЦ.

"Україна зранена, але нескорена! Україна змучена, але вона стоїть і вистоїть! Повірте мені, нікому й на гадку не спадає здатися. Навіть там, де сьогодні ідуть бойові дії; послухайте наших людей в Херсоні, Запоріжжі, Одесі, Харкові, Сумах!" – заявив глава УГКЦ Святослав Шевчук під час зустрічі з українською громадою у Нью-Йорку.

Раніше Папа Римський Франциск заявив, що Україна у війні з країною-агресором рф "повинна мати мужність" білого прапора і піти на переговори.

Нагадаємо, російська влада цьогоріч витратить рекордні обсяги грошей на проведення інформаційної війни проти України. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів головний спеціаліст Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача ЗСУ Тарас Дзюба.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росіяни не збираються припиняти використовувати африканські медіа для розповсюдження неправдивої інформації. Про це в ефірі "Ми-Україна" розповів керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко.

Головне