Нікчемні електоральні заходи: Всеукраїнська Рада Церков відреагувала на "вибори" рф

Нікчемні електоральні заходи: Всеукраїнська Рада Церков відреагувала на

Всеукраїнська Рада Церков і релігійних організацій висловила думку стосовно "виборів" президента рф та назвала їх "бюрократичною процедурою" або "електоральними заходами". Про це йдеться у відомстві.

"Проведення "виборів" за таких умов і у такий спосіб, як вони відбулися, робить їх нікчемними, а особу, яка самопризначила себе переможцем такого типу змагань – абсолютно нелегітимною", - йдеться у повідомленні.

Також там наголосили, що ці "вибори" є злочинними та на них кров невинних людей.

"Злочин, який ніколи не прикриє жоден "електоральний захід", не матиме строку давнини.  За своєю ницістю він стане в одну шеренгу з гітлерівськими плебісцитами. Ганебні кадри  російської пропаганди про "щасливих жителів" окупованих територій, рідних і близьких яких вбили окупанти, розтрощили їх житло, знищили те, що творило їхній світ – абсолютна копія гітлерівської кінохроніки про «вдячних селян», яких уганяли на рабську працю понад  80 років тому", - кажуть у ВРЦ.

ВРЦ закликали пам'ятати, що переможця виборів, Володимира Путіна, було призначено ще до їх проведення, а сам він є особою, на арешт якої виданий ордер Міжнародного Кримінального Суду. 

Нагадаємо, країни світу, зокрема США, Литва, Велика Британія, Латвія, Польща, Чехія та Німеччина, розкритикували російські президентські вибори, у яких переміг володимир путін.

Як писали "Ми-Україна" раніше, чинний федеральний президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайер заявив, що не надсилатиме Володимиру Путіну листа із привітаннями з нагоди так званої "перемоги" на псевдовиборах президента в рф.

 

Головне