Нічний ракетний удар по Костянтинівці: у МВС показали наслідки

Нічний ракетний удар по Костянтинівці: у МВС показали наслідки

Російська армія у ніч на 1 березня здійснила ракетний удар по Костянтинівці, що в Краматорському районі Донеччини. Противник вгатив по мирному населеному пункту чотирма зенітними керованими ракетами С-300. 

Як поінформували у МВС, в результаті атаки постраждало не менше 18 об'єктів цивільної інфраструктури.

"Одна з ракет поцілила в адмінбудівлю поліції. Це вже 37-й пошкоджений поліцейський відділок Донеччини", - зазначили у відомстві.

Постраждали будівлі медичного закладу, два ДНЗ, хлібзавод та ще дві споруди промислового підприємства. Понівечено шість багатоквартирних будинків та чотири приватних.

Даних про травмованих або загиблих правоохоронці не отримували. 

В цілому за минулу добу окупанти 18 разів відкривали вогонь по містах та селах Донецької області. У Лиманській громаді руйнувань зазнали вісім будинків, у Торецькій - 10,  у Часовоярській - дві багатоповерхівки. Упродовж 29 лютого з Донеччини було евакуйовано майже 160 цивільних, з яких 38 - неповнолітні.

Нагадаємо, цієї ночі російські загарбники атакували Україну дронами-камікадзе та ракетами. Для завдання ураження агресор запустив чотири "шахеди" та п'ять зенітних керованих ракет С-300. Українська ППО впоралась з усіма випущеними росіянами ударними дронами.

Як писав "Ми-Україна" раніше, військовослужбовці рф 1 березня вранці накрили вогнем Вовчанськ, що у Чугуївському районі Харківської області. В населеному пункті прогриміло як мінімум три десятка вибухів, є поранений та руйнування. 

Головне