Нічний обстріл Херсона суттєво пошкодив газову мережу, - МВА

Нічний обстріл Херсона суттєво пошкодив газову мережу, - МВА

Під час нічного артилерійського обстрілу Херсона 24 грудня армія рф завдала значних ушкоджень газовій мережі міста, зокрема Центрального району. Про це повідомив керівник Херсонської МВА Роман Мрочко.

Роботи з відновлення мережі стартували від самого ранку. Фахівці "Херсонгазу", який займається розподіленням і транспортуванням газу в області, працюють одразу на кількох ділянках, які зачепило ворожим вогнем.

"На підприємстві уточнюють, що ремонтні роботи потребують часу. На місці аварії працюють усі служби та фахівці", - зазначив Мрочго. 

Голова МВА додав, що поки триває ремонт, "Херсонгаз" вже здійснює передпускові заходи.

Як відомо, сьогоднішній нічний удар по Херсону  забрав життя двох людей. Від ворожого обстрілу загинуло подружжя. Ще одну людину знайшли без ознак життя під завалами у середмісті. Минулої доби росіяни умисно цілили у житлові масиви та об'єкти критичної інфраструктури в обласному центрі. За добу 23 грудня з вини армії рф на Херсонщині загинуло четверо людей, ще дев'ятеро отримали поранення. 

Нагадаємо, 23 грудня агресор атакував Торецьк на Донеччині 500-кілограмовими авіаційними бомбами з фугасною боєголовкою. Для ураження міста противник використав два таких боєприпаси. Руйнувань було завдано 20 багатоповерхівкам, є поранені. Ще однією авіаційною бомбою ворог атакував Катеринівку. "Приліт" вбив одного місцевого жителя та понищив 16 будинків, лінії електропередач та газогін. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у багатоквартирному будинку в Кременчуці (Полтавщина) 23 грудня пізно ввечері пролунав вибух. В одній з осель здетонувала граната

 

Головне