Нічний обстріл Харкова: постраждали багатоповерхівки та готель

Нічний обстріл Харкова: постраждали багатоповерхівки та готель

Однією з цілей нічної масованої дронової атаки по Україні 11 березня став Харків. В обласному центрі зафіксовані руйнування цивільної інфраструктури, проте люди не постраждали. 

Як поінформував очільник місцевої ОВА Олег Синєгубов, обстріл "шахедами" відбувся близько 1-ї ночі. 

"В результаті ворожого обстрілу зазнали пошкоджень два багатоквартирні будинки, будівля готелю, об‘єкт інфраструктури, а також будівля комунального закладу. Також пошкоджені два приватні автомобілі", - зазначив він. 

Також цієї ночі росіяни продовжили тероризувати жителів Вовчанська, завдаючи ураження по місту з реактивної артилерії. Внаслідок атаки у населеному пункті руйнувань зазнали два приватні будинки та шість господарчих споруд. Як і у Харкові, постраждалих немає.

В цілому за минулу добу ворог вкривав вогнем близько півтора десятка міст та сіл Харківської області, зокрема під ударом снарядів артилерії та мінометів опинились Уди, Стрілеча, Стариця та інші. Авіацію агресор застосовував по Великому Бурлуку та Вовчанську. За учорашній день з небезпечних територій області було евакуйовано вісім сімей з дітьми. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, у свіжому ранковому зведенні Генштаб ЗС України повідомив, що вночі 11 березня армія рф запустила по Україні в цілому 25 "шахедів". ППО впоралась із 15 з них. Російське окупаційне військо другу ніч поспіль тероризувало Одещину ударним дронами, бойова робота зі знищення засобів повітряного нападу тривала 1,5 години, без влучань не минулось

 

Головне