Нічний обстріл Харкова: пошкоджено будинки, є постраждалі

Нічний обстріл Харкова: пошкоджено будинки, є постраждалі

Харків у ніч проти 8 липня опинився під ворожим вогнем. Основ'янський район міста зазнав обстрілу, що призвело до руйнувань та постраждалих серед мирного населення. 

Як повідомив харківський міського голови Ігор Терехов, внаслідок атаки було пошкоджено три приватні будинки. В одному з них виникла пожежа, яку довелося гасити рятувальникам. Найтрагічнішим наслідком обстрілу стало поранення двох жінок.

Голова місцевої ОВА Олег Синєгубов надав більш детальну інформацію про інцидент. За його словами, невдовзі після опівночі - о 00:32 - внаслідок падіння уламків боєприпасу в Основ'янському районі спалахнула пожежа в приватному будинку. Постраждалі жінки віком 50 та 75 років були терміново доставлені до лікарні. Крім того, було пошкоджено автомобілі та господарські споруди.

Нагадаємо, російське окупаційне військо в ніч на 8 липня здійснило черговий ракетний напад на територію України, використовуючи різні типи ракет.  атака противника складалася з шести ракет: чотирьох Х-101 та двох "Іскандерів-М"

Як писав "Ми-Україна" раніше, напередодні, 7 липня, російські військовослужбовці вгатили по житлових кварталах Херсона. Під час атаки постраждала вагітна, її доставили до лікарні з ознаками отруєння продуктами горіння. Пошкоджень зазнали приватні будинки.

Головне