Нічний масований обстріл: атаковано три ТЕС ДТЕК

Нічний масований обстріл: атаковано три ТЕС ДТЕК

Під час масованого ракетно-авіаційного удару, який росіяни скоїли у ніч на 29 березня, постраждали відразу три теплоелектростанції ДТЕК. Паливно-енергетична компанія інформує про масштабні руйнації. 

"Серйозно пошкоджено обладнання. Після закінчення атаки енергетики оперативно почали ліквідацію наслідків", - йдеться у повідомлення. 

На цю годину попередньо відомо про одного пораненого співробітника ТЕС. Медики оперативно надали постраждалому всю необхідну допомогу. 

За даними ДТЕК, теплоелектростанції ДТЕК від 24 лютого 2022 року в цілому зазнали вже понад 160 обстрілів з боку армії рф. 

Нагадаємо, в Міненерго повідомили, що у ніч на 29 березня ворог бив електростанціях, які розташовуються у центральному та західному регіонах держави. Цілями стали об'єкти у Полтавській, Черкаській та Дніпропетровській областях. Загалом цієї ночі росіяни атакували Україну майже сотнею засобів повітряного нападу - 60 ударними БпЛА та 39 одиницями ракетного озброєння. Українські міста та об'єкти інфраструктури росіяни атакували "Кинджалами", "Іскандерами", Х-101, Х-59 та "шахедами". Українська ППО впоралась з 84 повітряними цілями.

Як писав "Ми-Україна" раніше, однією з цілей масованої ракетної атаки по Україні у ніч на 29 березня стала Черкащина. В області зафіксовані влучання по енергетиці. У Дніпропетровській області ворожі снаряди пошкодили енергетичні об'єкти у трьох районах - Дніпровському, Криворізькому та Кам'янському. Постраждала одна людина. В області ведені в дію графіки аварійних відключень.

Головне