Нічна атака: влучання в інфраструктурні обʼєкти зафіксовані в двох областях

Нічна атака: влучання в інфраструктурні обʼєкти зафіксовані в двох областях

Два об'єкти критичної інфраструктури постраждали в результаті нічної ракетно-дронової атаки рф 14 серпня. Влучання зафіксовані в Чернігісвькій та Житомирській областях. 

У небі над Житомирщиною, за повідомленням обласної військової адміністрації, в нічний час доби було збито три дрони-камікадзе. Попри успішні дії ППО, один з інфраструктурних об'єктів області все ж зазнав удару.

"Уламками пошкоджено приватні будівлі. Жертв та постраждалих немає", - вказано у ранковому зведенні.

У Чернігівській області атака також призвела до влучання в інфраструктурний об'єкт, який розташовується у Ніжинському районі. 

"У Ніжинському районі влучання в інфраструктурний обʼєкт. Без жертв. Дякую всім службам за оперативне усунення наслідків", - зазначив керівник ОВА В'ячеслав Чаус.

На Миколаївщині силами протиповітряної оборони цієї ночі було знищено один БпЛА типу Shahed-136/131. Внаслідок бойової роботи у Баштанському районі уламками пошкоджено два приватні будинки, але постраждалих немає. В області не зафіксовано інших обстрілів.

Нагадаємо, в цілому вночі 14 серпня ворог використав проти України 23 дрони-камікадзе та дві керовані ракети Х-59. Засоби повітряного нападу сили ППО нищили у небі над вісьмома областями. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, однією з цілей атаки знову стала Київська область. 

Головне