Нічна атака призвела до пожежі промислового об'єкту на Київщині

Нічна атака призвела до пожежі промислового об'єкту на Київщині

Внаслідок ворожого нічного ракетно-авіаційного нападу 7 червня одне з підприємств Київщини охопило полум'я. Про це поінформував очільник місцевої ОВА Руслан Кравченко.

Повітряну тривогу у Києві та області було оголошено о 00:56, вона тривала рівно чотири години. По засобах повітряного нападу армії рф відпрацьовували сили ППО.

"Внаслідок повітряної атаки сталася пожежа на одному з промислових обʼєктів в області", - зазначив Кравченко. 

Жодних подробиць в ОВА не навели, окрім того, що постраждалих чи загиблих внаслідок події нема. Наразі тривають роботи з ліквідації наслідків пожежі, до яких залучені всі необхідні оперативні служби.

Кравченко наголосив на важливості дотримання правил безпеки під час повітряних тривог. Він закликав жителів області не нехтувати сигналами оповіщення та негайно спускатися в укриття у разі загрози, щоб убезпечити себе та своїх близьких.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч з 6 на 7 червня здійснило чергову ракетно-авіаційну атаку, випустивши по мирних містах по Україні майже 60 засобів повітряного нападу. Для завдання ураження цієї ночі агресор застосував п'ять ракет Х-101/Х-555 та 53 "шахеди". Захисники неба відпрацьовували по них у дев'яти областях.

Як писав "Ми-Україна" раніше, корабельне угруповання ворога в акваторіях Чорного та Азовського морів нараховує 11 одиниць. Ймовірний залп, за оцінкою ВМС ЗСУ, складає майже чверть сотні крилатих ракет типу "Калібр".
 


 

Головне