Нічна атака на Одещину: в ОВА розповіли про стан постраждалих

Нічна атака на Одещину: в ОВА розповіли про стан постраждалих

Внаслідок дронової атаки по Одеській області, яку вчинили російські війська в ніч проти середи, 13 грудня, постраждало дві цивільні особи. В ОВА розповіли про їхній стан.

Відповідну інформацію оприлюднив начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер у своєму Telegram-каналі. За його словами, через атаку постраждало двоє чоловіків - обидва наразі продовжують лікування у медичних закладах Одеси. Вони у важкому стані.

Зокрема, у 42-річного чоловіка, який працює слюсарем авторемонтної КУ зупинялося серце. Однак завдяки плідній роботі лікарів, реанімація пройшла успішно.

Щодо стану другого постраждалого, 50-річного далекобійника з Донецької області, то лікарі наразі продовжують протишокову, антибактеріальну терапію. Зараз він перебуває у блоці інтенсивної терапії опікового профілю.

Очільник ОВА побажав пораненим якнайшвидшого одужання.

Нагадаємо, російські окупанти у ніч з 12 на 13 грудня атакували Одесу та область ударними дронами. Попри 100%-е відпрацювання по цілях силами ППО в області є руйнування та поранені. В Одесі один із збитих ворожих баражуючих боєприпасів впав на територію комунального авторемонтного підприємства. На об'єкті сталось займання. Саме там два чоловіки дістали поранення.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше,  рівно о 3-ій ночі 13 грудня армія рф атакувала Київ 10 балістичними ракетами. Попередньо, для атаки росіяни застосували снаряди 48Н6, які випускали з комплексу С-400, а також "Іскандери". ППО ліквідувала усі цілі, але без руйнувань та потерпілих не минулось. Відомо про 53 поранених особи, з яких шестеро -діти.

Головне