Нічна атака на Львівщину: падіння уламків спричинило масштабну пожежу

Нічна атака на Львівщину: падіння уламків спричинило масштабну пожежу

Львівська громада у ніч на 6 вересня зазнала атаки ворожих дронів. Уламки збитого "шахеда" стали причиною займання на складах в районі села Малехів, розповів міський голова Андрій Садовий.

"Після падіння уламків шахеда поблизу Львівської громади здійнялась пожежа. Поблизу Малехова горять складські приміщення", - зазначив Садовий у своєму зверненні.

У Львівській ОВА уточнили, що ворог запустив три ударні дрони у напрямку регіону. Уламки збитих засобів повітряного нападу впали у промисловій зоні Львівського району близько 03:15. Внаслідок падіння загорілися чотири вантажівки. Рятувальники оперативно прибули на місце інциденту та за півтори години успішно загасили пожежу. Пошкоджені транспортні засоби відновленню не підлягають.

У гасінні пожежі взяли участь 32 пожежники із залученням шести одиниць спеціальної техніки. Минулось без жертв та поранених.

В цілому протягом цієї ночі на території Львівської області двічі оголошувалася повітряна тривога. Системи протиповітряної оборони успішно знешкодили всі три ворожі безпілотники, спрямовані на регіон.

Нагадаємо, Канада планує передати Україні сучасну систему ППО середнього радіуса дії NASAMS, це відбудеться на початку наступного року. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, 5 вересня стало відомо, що румунський парламент прийняв рішення про передачу Україні на безоплатній основі систему протиповітряної оборони Patriot.

Головне