Немає ні "другої армії світу", ні "ікони путіна": Подоляк переконаний, що в росії все буде тільки погіршуватися

Немає ні

У росії немає ні "другої армії світу", ні "ікони путіна", ні "путінського клану". Тож ситуація в рф буде лише погіршуватися. Про це заявив радник керівника Офісу президента Україна Михайло Подоляк в ефірі національного телемарафону "Єдині новини" на каналі "Ми-Україна".

"Перше. Сакральність армії - її немає. Немає ніякої другої армії світу. Сакральність влади як такої - немає. Немає ніякої ікони на прізвище Путін. Немає путінського клану, який все знає, як робити. Третя складова - скрізь всі все крадуть в росії. Десять мільярдів на те, щоб побудувати лінію захисту в Білгородській області. З'ясувалося, що вона побудована десь в когось в особистих маєтках. Непогано, нас це влаштовує", - зазначив Подоляк.

При цьому він додав, що в російських військових, які повертаються з війни, є багато претензій до влади.

"Немає керованості процесів. Повертається багато людей, які хочуть донести в агресивному тоні свої претензії до влади, до несправедливості, яка є в росії. А яка є в росії несправедливість. Була ж яка концепція: "Ми великі, але безправні, але ми великі. Нас боїться Берлін. Ну Київ там вже точно боїться, але боїться Берлін. Але ми безправні, але великі". Ну, очевидно, що це вже не працює. І тому вони приходять до того, що треба задати питання: "А як це так - ми безправні, великі, а нас всі ображають". Хтось має за це відповідати", - зазначив представник ОПУ.

Також він назвав головний висновок після вчорашньої ситуації у Бєлгородській області.

"Головний висновок з Білгорода, який я роблю - ми побачили, що все буде тільки погіршуватися. Тому що оперативного управління в них немає, антикризових моделей поведінки вони не практикують. Гроші вони продовжують максимально красти. Системи захисту не існує - ніхто, нічого не гарантує російському населенню", - резюмував Подоляк.

Раніше "Ми-Україна" писали про те, що насправді відбувається в росії.

Головне