Не в Маямі чи Лондоні: Данілов розповів, де зараз знаходяться обоє його синів

Не в Маямі чи Лондоні: Данілов розповів, де зараз знаходяться обоє його синів

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов спростував інформацію, яка час від часу шириться мережею про його синів. В інтервʼю телеканалу 1+1 він заявив, що його діти служать в ЗСУ, а не засмагають в Маямі чи Лондоні.

"Коли виходить людина з лисою головою і починає розповідати..ну звідки тобі взагалі відомо, де мої діти? Діти жартують, коли збираються, от нещодавно на день народження до тата приїхали, кажуть, що приїжджають до мене з Парижа, Лондона, Маямі. У одного Париж - військова частина, у другого - це ТРО під Києвом у селі, - пояснив Данілов.

Секретар РНБО наголосив, що не збирається ні перед ким виправдовуватись.

"Починати виправдовуватися, комусь щось доводити - не бачу ніякого сенсу, тому що це означатиме піти у них на поводу", - сказав він..

Як відомо, низка ЗМІ, зокрема російських, неодноразово писала, що сини секретаря РНБО Данілова від лютого 2022 року начебто перебувають за кордоном. Так, наприклад, про одного з них - Максима - повідомляли, що той проживає у Маямі.

Нагадаємо, раніше Данілов озвучив два варіанти майбутнього для Чорноморського флоту рф – добровільна або примусова самоліквідація. Він також нагадав про “славетні” російські традиції – топити власний флот при наближенні ворога.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Державній прикордонній службі України заявили, що чоловіків, які є військовозобов’язаними та незаконно виїхали з країни після повномасштабного вторгнення, притягнуть до відповідальності після повернення з-за кордону додому.

Головне