"Не хотіли засмучувати": члени ради директорів Tesla та Space X вживали наркотики разом з Ілоном Маском

У Tesla і SpaceX знали, що Ілон Маск вживає наркотики, але нічого з цим не робили. Деякі з топменеджерів вживали разом із Маском, щоб "не засмучувати" його. Про це повідомляє видання Wall Street Journal.

Про це повідомляє The Wall Street Journal. За даними видання, Маск приймав кетамін на зустрічах з членом ради директорів Tesla та співзасновником сервісу оренди житла Airbnb Джо Геббією, а також з колишніми членами ради Стівом Джарвестоном та Антоніо Грасіасом та братом мільярдера Кімбалом Маском. Оточення Маска боїться йому відмовити, щоб "не засмутити".

Взимку 2022 року дійшло до того, що друг Маска і колишній член ради директорів Ларрі Еллістон пропонував бізнесмену приїхати на Гаваї, щоб "просохнути".

Маск і його адвокат не відреагували на прохання прокоментувати цю інформацію.

Нагадаємо, засновник стартапу Neuralink Ілон Маск оголосив про успішну імплантацію першого мозкового чипа людині. Подробиць про пацієнта мільярдер не розкрив, однак зауважив, що той "добре одужує".

Як писали "Ми-Україна" раніше, франційська поліція затримала Марко Радуано, боса мафії з регіону Апулія на південному узбережжі Італії, який раніше втік із в'язниці на Сардинії.

Головне