Наводила ракети на лікарні у Краматорську: СБУ викрила ворожу поплічницю 

Наводила ракети на лікарні у Краматорську: СБУ викрила ворожу поплічницю 

СБУ викрила зрадницю з-поміж жителів Краматорська на Донеччині, яка “зливала” окупантам дані про місце розташування важливих об'єктів у місті. 

Як пише прес-центр Служби безпеки України, жінку завербував співробітник російського ФСБ. Ворожі спецслужби виявили її завдяки її дописам з відверто антиукраїнською позицією в заборонених соцмережах “ВКонтакте” та “Одноклассники”. 

“За вказівкою агресора фігурантка намагалась виявити військові аеродроми ЗСУ і місця базування підрозділів ДПСУ на території регіону. Крім того, вона обходила місто і позначала в електронних картах координати місцевих лікарень та гуртожитків. Розвіддані потрібні були російським окупантам для підготовки і проведення прицільних ракетних ударів по українських об’єктах", - вказано у повідомленні.

Співробітники СБУ затримали її "на гарячому" - під час виконання одного з завдань. Жінці повідомили про підозру й тримають під вартою.

Нагадаємо, напередодні СБУ оприлюднила розмови митрополита Павла, де він стверджує, що Україна винна у тому, що росія розпочала повномасштабну війну. В одній з розмов Паша “Мерседес” радіє окупації Херсона, а вторгнення російської федерації називає “війною Америки і росії до останнього українця”. Також він заявив співрозмовнику що у західних регіонах “нема українців”, а тероборону назвав виродками.

Як писав "Ми-Україна" раніше, Президент України Володимир Зеленський відвідає Польщу цього тижня. Візит запланований на середу, 5 квітня.

Reuters пише, що візит Зеленського до Польщі присвячений наступному саміту міністрів закордонних справ країн НАТО, який проходить у Брюсселі і на якому очікується участь держсекретаря США Ентоні Блінкена.

Головне