Нацполіція показала відео перших хвилин після ракетного удару рф по Львову

Нацполіція показала відео перших хвилин після ракетного удару рф по Львову

У патрульній поліції міста Львова показали кадри, на яких зафіксовані перші хвилини після ракетного обстрілу Львова.

Відео правоохоронці опублікували у Fscebook.

На відео видно, як поліцейські спільно з працівниками ДСНС на місці надавали всю необхідну допомогу постраждалим.

"росія продовжує вести боротьбу з цивільним населенням, обстрілюючи житлові будинки, у яких сплять мирні люди. Сьогодні львів‘яни в черговий раз прокинулись під звуки вибухів. Патрульні спільно з іншими службами на місці надавали всю необхідну допомогу", - йдеться у дописі.

Правоохоронці вчергове закликали не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, адже ворог продовжує підступно нищити усе на своєму шляху.

Нагадаємо, 15 серпня на Львівську область летіли сім ракет, лише одну з них збили сили ППО. Найбільше постраждав один зі спальних районів Львова, а також два села у передмісті. Одна з російських ракет влучила на території дитячого садка – прицільно у павільйон. На подвір’ї садочка утворилася десятиметрова вирва, повністю зруйновано приміщення. З міського бюджету Львова вже виділили 20 млн гривень на ліквідацію наслідків нічного удару рф.

Кількість постраждалих у Львові в результаті нічного ракетного удару по місту у ніч проти 15 серпня збільшилась до 19.

Внаслідок ракетного удару по Львівській області пошкоджено близько 120 будинків. Найбільше руйнувань у Львові. У Львові вибито або пошкоджено близько 500 вікон і понад 40 вхідних дверей. Заміну або ремонт потрібно провести на покрівлях у шести багатоквартирних і чотирьох приватних будинках.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в ОП різко розкритикували ідею відмови від територій в обмін на вступ в НАТО.

Головне