Нацкешбек: в Мінцифри розповіли, скільки грошей нарахували українцям за перші три тижні

Нацкешбек: в Мінцифри розповіли, скільки грошей нарахували українцям за перші три тижні

В Україні запустили бета-тест “Національний кешбек” - українцям за перші три тижні нарахували 23,6 мільйонів гривень кешбеку.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

Нацкешбек - одна з найбільших цифрових ініціатив в історії України.

За перші три тижні тестування послуги українцям нараховано 23,6 млн грн кешбеку.

Основні показники програми "Національний кешбек":

відкрито 1,6 млн карток Нацкешбеку;
10 банків стали партнерами програми;
1 137 виробників доєдналися до програми.

"Щоб долучитися, спершу відкрийте спеціальний рахунок у банку, а потім виберіть у застосунку послугу Національний кешбек. Отримані кошти витрачайте на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно або задонатьте на Сили оборони чи інвестуйте у військові облігації", - написав Федоров.

За даними Мінцифри, українці можуть отримувати до 3 000 гривень щомісячної компенсації за купівлю товарів вітчизняного виробництва. Накопичені за місяць кошти надходитимуть на створену картку раз на місяць до 20 числа наступного місяця. 

Кошти можна буде використати для оплати комунальних послуг, транспорту, лікування, мобільного зв’язку, занять спортом, кіно та інших сервісів. Також ці кошти можна буде пожертвувати на ЗСУ або придбати військові облігації.

Як повідомляли "Ми-Україна", 16 вересня майже 3 млн гривень кешбеку нарахували українцям від початку вересня відповідно до програми "Національний кешбек".

Головне