Національна гвардія України отримала премію “Людина року”

Національна гвардія України отримала премію “Людина року”

Національна гвардія України отримала премію “Людина року” в номінації “Незламність”. Про це повідомив командувач Національної гвардії України Олександр Півненко.

"За героїзм, військову звитягу, мужність, відвагу та неймовірну стійкість, виявлені під час захисту свободи й незалежності України Національна гвардія України відзначена спеціальною військово-патріотичною премією "Незламні", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що на церемонію нагородження був запрошений підполковник Михайло Вернигора, який брав участь в обороні Маріуполя й Азовсталі.

"Про незламність наших воїнів і нашого народу можна розповідати безліч історій. Кожна з них - про велику силу волі, нашу боротьбу і стійкість. Такими є історії тих, хто у цей день стояв на сцені, а до того - пройшов важкий шлях і випробування", - наголосив Півненко.

Нагадаємо, що нападник американського клубу "Інтер Маямі" та збірної Аргентини Ліонель Мессі став володарем "Золотого м'яча" 2023 року. Урочиста церемонія вручення відбулася 30 жовтня в Парижі.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, учасник із України вперше був включений до списку десяти найкращих вчителів у світі за версією видатної освітньої нагороди Global Teacher Prize. Лауреатом цього престижного визнання став Артур Пройдаков, який викладає українську мову та літературу.

Головне