Нацгвардійці збили російський Су-25 на Донеччині

Нацгвардійці збили російський Су-25 на Донеччині

Військові 31 бригади Національної гвардії України збили російський штурмовий літак Су-25 у Донецькій області. Про це повідомили в Нацгвардії.

Як повідомили в МВС, бійці 31-ї бригади Національної гвардії України "мінуснули" літак пострілом з ПЗРК "Ігла".

Влучний постріл у російський літак завдали ще 23 червня. А втім, до статистики знищеної російської зброї він увійшов лише 28-го.

У російський Су-25, відомий також під назвою "Грач", поцілив зведений розрахунок переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК) "Ігла" 31 бригади Нацгвардії.

"Факт збиття ще одного штурмового літака окупанта зменшує можливості противника завдавати шкоди нашим військам та цивільному населенню, підвищує моральний дух наших захисників і дає чіткий сигнал окупанту: “Будемо вас бити на землі та в небі", — зазначили в Центральному територіальному Управлінні Нацгвардії.

Нагадаємо, кабінет міністрів України вніс зміни до процедури відправлення повісток поштою. Повістка від Територіального центру комплектування може бути надіслана рекомендованим поштовим відправленням з описом вкладення та повідомленням про вручення.

Як писали "Ми-Україна" раніше, під час вечірнього артилерійського нападу, здійсненого російськими військами, загинула місцева жителька, рятувальники виявили тіло жертви під уламками зруйнованої оселі. Про це повідомила Херсонська обласна прокуратура.

Головне