Нацгвардійці взяли в полон кілька десятків окупантів, - ВМС

Нацгвардійці взяли в полон кілька десятків окупантів, - ВМС

Розвідники з бригади швидкого реагування Нацгвардії України здійснили операцію, під час якої взяли в полон кілька десятків російських окупантів.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Під час успішної військової операції розвідникам бригади "Рубіж" вдалося захопити в полон кілька десятків окупантів, більшість з яких були мобілізовані і приречені на загибель, але вирішили здатися і скласти зброю.

Усім полоненим була надана необхідна медична допомога.

"Звірства, вбивства цивільних, катування і знущання з беззбройних - шлях росії. Українські бійці - воїни, у яких є честь та гідність, тому вони гуманно поводяться з полоненими ворога", - додали у МВС.

УВАГА! На відео присутні кадри бойових дій та ненормативна лексика.

Нагадаємо, речник оперативного командування “Схід” Назар Волошин підвів підсумки червня на фронті. За його словами, у цьому місяці російські окупанти втратили понад 8000 особового складу.

Лише за минулу добу українські військові ліквідували 1110 солдатів армії рф. Від початку повномасштабного вторгнення російської федерації ЗСУ знищили близько 543 810 російських окупантів.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, російські війська 1 липня завдали удару по селу Лісна Стінка у Харківській області, використовуючи КАБ. У результаті частково зруйновано освітній заклад і пошкоджено будівлю культури.

Головне